Holo City : Law of Attraction

Att förstå ’the law of attraction’ är att inse att den mänskliga upplevelsen är en juxtaposition emellan den eviga friheten av vår ’spirit’ till att attrahera vilken upplevelse som helst till sig. The ’law of attraction’ handlar allt om att bli en mästare av ditt stadium till känsla .Att känna din dröm är att attrahera livet av din dröm. Universum reflekterar till dig vad du känner. När du mår bra du attraherar upplevelsen av en verklighet som känns bra. Ingen annan kan ’göra’ så du känner något. Du är den som bestämmer din känsla och det är inom din kraft till att frambringa dig själv till att uppleva detta direkt för dig själv.

Förstå att ’the law of attraction’ är en mekanism av universum, och den har egentligen ingen agenda för dig. Det är bara en process av denna verkligheten och där du är den som har kommandot över vad som manifesteras för din attraktion. Kort och gott, icke-fysik energi uppstår och förenar sig med ’physicality’ där du är ’the reality creator’. The ’law of attraction är dock egentligen väldigt simpel : känn bra känslor och tänk handlingskraftiga tankar – THATS IT.. 


Och hur kan man integrera denna ’law of attraction’ med den holografiska principen av universum. Jodå, vår teknologi rör sig närmre i direktionen av ’holography’, och vi kommer finna att våra hjärnor och till och med universum, fungerar baserad på holografiska principer. Hur helt enkelt denna holografiska fundamentala princip kan så småningom bli en modell av oss själva och universum som vi kallar hem.

Holograms är verkligen en metaforisk representation av universum. Ett gigantiskt ’flowing hologram’, och att den greppbara verkligheten av vårt varje-dag-liv är egentligen en typ av illusion, som en holografisk bild. Universum, ett gigantiskt hologram ’infinitely interconnected’. Stjärnorna på himlen, fisk i havet, hjärtat i vårt bröst, pulserar som en enhet. Tid och rum är illusioner, därför det förflutna, nuet och framtiden existerar ’simultaneously’. Vibrerande dynamiskt holografiskt förenande!

Den mänskliga hjärnan är ett hologram. Världen är ett hologram. Mänskligheten är ett hologram. Hela universum är ett hologram. Allt det vi upplever är holografiskt. Universum är sedd som ett evigt nät vars trådar korsar sig, finns det en klar skinande pärla som reflekteras i varje andra pärla. Som ett stort hisnande hav som tar emot unika regndroppar som representerar i sin tur helheten. 

I filmen Star Wars, Luke Skywalker äventyr börjar med att en stråle av ljus skjuts ut av roboten Artoo Detoo och projekterar en miniatur tredimensionell bild av Prinsessan Leia. Luke sitter trollbunden medans den spöklikna skulpturen av ljus ber för att någon vid namn Obi Wan Kenobi ska hjälpa henne. Bilden är ett hologram!

Och nu till ståndpunkten av dessa fantastiska principer; du kan skapa din egna till drömmars stad med hjälp av law-of-attraction och den holografiska principen. Då du kan attrahera vad som helst till dig då verkligheten är en spegel av vår känsla därför det är en spegel av vår ’spirit’. Frambringa denna inre känsla utåt och låt den uppsluka dig. Vet denna känsla som dig själv! Redan närvarande och tillgänglig, redan ’flowing’ och harmoniskt, redan i frid och i lugn, redan vetandet av dess eviga trygghet! Allt igenom ’the law of attraction’ och den holografiska principen som vi alla upplever! 

Vilken drömmars stad vill du skapa för dig själv? Själv vill jag skapa Vice City som har sitt ursprung i TV-spelet Grand Theft Auto! Vice City är starkt influerat av amerikansk 1980-talskultur. Spelet, som utspelar sig år 1986 i den fiktiva Miami-inspirerade staden Vice City i Florida. Spelets öppna världsdesign låter spelaren fritt ströva omkring i Vice City. Spelet påverkades också av tidens film och tv, till exempel Scarface och Miami Vice. Mycket av utvecklingsarbetet handlade om att skapa en spelvärld som skulle passa inspirationen och tidsperioden. Utvecklingsgruppen genomförde omfattande fältforskning i Miami för att samtidigt skapa spelvärlden. Producenten Leslie Benzies beskriver Vice City som "en feststad, all sol och hav och sex, men med samma mörka kant under". Vid utgivningen fick spelet kritisk hyllning med särskilt beröm för sin musik, spelupplägg och öppna världsdesign. Vice City är min drömmars stad! 

Faktum är att spelet Vice City också är holografiskt och där man kan kliva in i spelets värld. Det är bara att kliva in i den holografiska bilden! Lite som Virtual Reality men ännu kraftfullare! Det finns helt enkelt obegränsade med möjligheter med Law of Attraction och den Holografiska principen! 

Vilken Holo-City vill du själv skapa? HOLOSOPHY!