You are Unique : Get Over It

Ingen har den samma spirituella upplevelse. Precis som du är en unik individ, din ’spirit’ är olika från alla andra spirituella varelser i kosmos. Var och en är unik. Ingen skrattar eller gråter på sättet som du gör, ingen promenerar, pratar och jobbar på det sättet du gör. Dölj inte din ’uniqueness’ genom att drunkna i ’the 3D-Mass-Conscioussness-Program’, förlorandes din individualitet och unikhet. Vad som än gör dig unik, fira det magiska i detta!

Återigen går jag igenom en artikel från min kära gnosic/mystic Story Waters som har skrivit om ’Do Not Fear Being Alone In Whatever Makes You Unique’.; 

Ingen annan person är exakt som du är eller upplever saker som du gör. Trots att vi huvudsakligen är jämlika och i förbindelse i ’the oneness consciousness’, ingen är bättre att vara dig den du är. Du är bäst på att vara du. Var inte rädd över vad som gör dig unik! 

Genom att vara dig själv är du ’unequaled’.Att tillåta dig själv att resa in i din unikhet är att resa djupare in i förståelsen av ditt bredare jag ( din spirit ). Detta gör livet magiskt då du väcker din unika ’spirituella blueprint’. Att tillåta dig själv uppleva alla sidor hos dig själv är att tillåta utvecklandet och uttrycket av vad som gör dig unik. Att bli mer medveten! 

Att vända ryggen från det bekväma, delade ’consensus’ bild av verkligheten och uppleva istället det magiska jaget som uppenbarar sig genom vidare integrering med din ’spirit’. Frukta inte att vara ensam i din unikehet. Att ’realesa’ denna rädsla är att uttrycka kvaliteter av ’consciousness’ som andra inte tillåter sig själva att uppleva. Detta till trots, vetandet att dela din unikhet med världen kommer separera dig från det, precis lika mycket som det kommer förena dig med världen. 

Att omfamna och dela din uniket är att fördjupa din relation med världen genom klar om vad du redan är – oavsett världens reaktioner. Att uppleva denna djupare kännedom av ’self’ är att kliva in vidare i vad som gör dig unik – integrationen av din ’sprit’ (eternal consciousness) – ditt magiska jag!Att hitta språket till att klart uttrycka dig själv är att skapa orden som du kan uttrycka det fulla spektrumet av de olikartade kvaliteterna inom dig. Skapa orden genom att skapa världarna. Detta är en reflektion av gåvan du väljer att dela med inte bara denna världen – utan all ’consciousness’’

Du är inte bristfällig för du är exakt den du är avsedd att vara. Din unikhet är din styrka.,’ - Story Waters 

Du är en vacker kombination av saker som gör dig DU. Ingen i världen har samma saker som pågår i ditt ’mind’, själ, spirit som i ditt eget. Ta vara på din egna unikhet!Varje människa är unik. Trots följande samma religion, Hinduism, Islam, Kristendom eller Buddhism, varje individ är unik. Varje individ är unik och bär på sitt eget utvecklande av livet. Ditt liv tillhör dig. Du måste välja din egen resa för livet. Ingen vet egentligen vad som pågår inom dig fullt ut.Det är igenom var och en av oss att lysa vårt ljus som vi kommer förbinda tillsammans ’as one’. Lysandes våra olikheter – inte vårt ’sameness’ – som kommer förena oss, både internt och externt. Det som du känt dig olik i kommer bli det som du realiserar att vi alla är ett.

Frukta inte ditt ’ljus’. Frukta inte dig själv. Känn din ’spirit’ för att känna dig själv. Möt din ’spirit’. Förvandlingen av mänskligheten till en ’conscious Unfied-Diversity’ händer inte genom firandet av vår ’sameness’ och repressionen av våra olikheter – det uppstår bara genom firandet av allt det vi är.Känslan av det magnifika inom dig – känslan som berättar för dig att det är något unikt speciellt om dig – är inte känslan det rättfärdiga jaget som tror sig vara överlägsen. Nej då, det är eget uttryck om din egna ’spirituella blueprint’. DU ÄR MAGNIFIK OCH UNIK! FIRA DET! GET OVER IT!

HOLOSOPHY!