16 Sep
16Sep


The UFO Investigators League var en UFO grupp grundad av Timothy Green Berkley i det tidiga 70-talet. Han har blivit kallad 'the Hunter S Thompson av UFOlogy - han vet mer om 'the UFO movement' sedan de tidiga 50-talet än någon annan. UFOIL (Ufo Investigators League) lades ner i det senare 90-talet - men nu vill Timothy år 2020 boendes i Manhattan New York återskapa UFOIL. Men det handlar inte om en kollektiv grupp som han ska skapa igen - nej då, omständigheter har inträffat i form av att anlita en tidigare CIA-Agent som jobbat med UFO's i Pentagon långt tillbaka i tiden på 70-talet. Samtidigt som UFOIL skapades.

Denna forma Special Agent kontaktade Timothy - efter att ha läst en av hans böcker om UFO'n. Han helt sonika besökte Timothy i Manhattan och presenterade sig själv; 

Hej Timothy. Mitt namn är Mattie Rosencranz. Jag är en före-detta CIA Special Agent som arbetat med UFO-fenomen. Jag vill att du och jag ska skapa ett superhemligt projekt! Operation Paradox Daydream! Jag har nämligen efter mina möten 'extraterrestrials' utvecklat multi-dimensionality perspektiv. Jag kan uppfatta upplevelser utanför den tredje dimensionen (den vanliga perceptionen av folk på Jorden). Dina UFO's reser inte här genom space-time rymden så att säga. I sin 'dematerialize' form ser dem annorlunda ut - och när UFO'n materialiserar i er värld är det enligt ert 'belief-system' Dem ser inte ut som flying saucers när dem lämnar sin värld. Det är det jag vill framhäva med Operation Paradox Daydream! Manifestera en 'extraterrestrial' värld som den verkligen ser ut i sin multidimensionality! Du och jag kära Timothy (grundare av UFOIL) ska i yttersta hemlighet bygga det första delarna av en civilisation på Mars!,' sa Mattie Rosencranz forna CIA Special Agent.'Wow. En sådan här möjlighet har jag väntat på hela livet. Jag la till och med ner mina förhoppningar om det när jag avsluta UFOIL. Jag vill gärna starta Operation Paradox Daydream med dig kära Mattie,' svarade Timothy tillbaka.

'Det låter utmärkt. Planen är enkelt. Jag ska aktivera din multi-dimensionality' Timothy och fara till Mars icke synliga för det mänskliga ögat. Du ska beträda 'the 5th Dimension'. Varelserna vi ska träffa skapade världen tvärs över alla dimensioner. Alla dimensioner är relativa till varandra! Du Timothy - och resten av mänskligheten 'vandrar' i alla dimensioner oavsett om man är medveten om det eller inte. Så småningom ska vi föda the 5th Dimension Kingdom på Mars med Operation Paradox Daydream! The 5th kommer födas och alla människor kommer 'vakna' upp för detta! En väldigt speciell resa - de två första människorna på Mars - dessutom tillsammans med vänliga 'extraterrestrials' i deras sanna form i påbörjandet av mänsklighetens äventyr på vår kära granne till röda planet! Operation Paradox Daydream är nu i full blom! Det tål att betonas - du och jag kära Timothy; the Hunter S Thompson av UFO'logy- ska nu resa in i 'the 5th Dimension och astral-resa till Mars där högst avancerade kärleksfulla varelser är redo till att möta oss!,' sa forna Special Agent Mattie Rosencranz - initiativ-tagare av Operation Paradox Daydream.--

Väl svävande ute i sol-systemet i 'other dimensional travel' kom Timothy och Mattie till sist fram till Mars. Det var bekvämt att beträda Mars atmosfär - en tunn atmosfär vars yta är torr och täckt med damm i en rödaktig färg! Plötsligt manifestera sig två gigantiska 'spaceships' - som legat och lurat på Mars två månar Phopos och Deimos! De landade precis framför de båda herrarna från den igen nyupptagna The UFO Investigators League för att göra verklighet av Operation Paradox Daydream! Först uppenbarade sig The Martians i den arketypiska bilden av en extraterrestrial - gråa humanoids med stora ögon.

Men när The Martians skaka hand med Timothy och Mattie hade dem något väldigt speciellt i händerna; Magic Mushrooms som funnits på Mars i miljoner år! The Martians (extraterrestrials som tagit sig an uppgiften att bygga en civilisation på Mars) erbjöd Mattie och Timothy att äta av The Magic Mushrooms! Direkt efter en tugga hände det grejer- UFOIL sveptes in i 'the 5th Dimension' - The Psilocybin i de magiska svamparna gjorde så att Mattie och Timothy 'spirituellt connecta' med hela sol-systemet.


De aktiverade ett så kallat HoloTropic 'state'; icke-ordinär 'state of conciousness'. Genom att 'plugga' in i dessa 'holotropic states'- vår sfär av möjlighet expanderas exponentiellt - ett tillträde till andra dimensioner som strävar efter 'wholeness' och totaliteten av själva livet genom att fokusera på icke-ordinära states of consciousness där psykedeliska upplevelser är inräknat. 

För tusentals år har mänskligheten trätt in i 'HoloTropic states of consciousness' på många olika sätt i olika kulturer runt om i världen.

Hör och häpna, The Martians och The UFO Investigators League i form av Mattie och Timothy ska förvandla Mars till ett HoloTropiskt rike i 'bliss' och 'oneness' i the 5th Dimension i form av Operation Paradox Daydream. Dessa 'states' ska installeras i bliss och 'oneness' för människor naturligt på Mars så småningom - utan magiska psykedeliska svampar - HoloTropic Mars!

HoloTropiska upplevelser har potential till att hjälpa oss att upptäcka vår sanna identitet och kosmiska status; att tillsammans med Martians bygga en magisk civilisation på Mars! Universum skapades inte för miljarder av år sen, den skapades JUST NU! I varje ögonblick universum skapas på nytt - till exempel i form av HoloTropic Mars!

--

NASA'S mål med 'the Mars Exploration Program' är att utforska Mars och skänka ett fortlöpande flow av vetenskaplig information och upptäckt genom noga 'robotic orbitors'. En vetenskaplig driven studie av Mars som planetärt system för att förstå; formationen och tidiga evolutionen av Mars som planet i historien av geologiska och klimat-processer som format Mars alltigenom tiden; potentialen för Mars att ha haft liv; den framtida utforskningen av Mars från människor och hur Mars jämförs och är i kontrast med Jorden!

NASA har dock ingen aning om The UFO Investigators League tillsammans med Martianer i att bygga ett HoloTropic Mars i Operation Paradox Daydream med UFO'logen Timothy och hans vän och forna Special CIA Agent Mattie Rosencranz.

Och hur allt detta egentligen gick till är frågan nu när vi kliver in i framtiden för människor i sol-systemet som till sist befolkat Mars! Blev allt till sist ett HoloTropiskt Utopia!? Det är den historien vi nu vänder oss till!


--

'Jag tror att Mars kommer bli ett fint ställe att åka till - det kommer bli planeten av möjligheter. Att bygga en stad på Mars till att bli en 'spacefairing civilisation' a multi-planet species'. Att bevara 'the light of consciousness' genom att utvidga livet till andra planeter. Det är okänt om vi är den enda civilisationen som nuvarande är vid liv i det observerbara universum! Låt oss ta reda på det. Det hade varit fantastiskt att träffa på en 'alien civilisation'. Men det viktigaste just nu är att vi etablerar Mars till en självbärande civilisation. Jag planerar att skicka en miljon människor till Mars 2050. Detta involverar att bygga tusen Starships på 10 år - det är 100 Starsips varje år - och sända 3 Starships varje dag. Att åka till Mars är dock farligt. Det är obekvämt, en lång resa och man vet inte om man kommer hem levande. Men det är ett strålande äventyr - och kommer bli en fantastisk upplevelse. Jag vill slå NASA's genom att nå fram till den röda planeten,' sa Sydafrikanen Elon Musk 2026. 

En av de mes briljanta ingenjörer och entreprenörer som världen någonsin skådat. Musk tidiga intresse i filosofi, science fiction och fantasy noveller är reflekterad i hans känsla av idealism och intresse för mänsklig progress. En sann SPACE EXPLORER!

--

Mars år 2065

Mattie Rosencranz med sina sann Special Agent 'skills' - observerade från en klippa ute i Mars i den röda dammiga öknen den första staden på Mars med sina binocolars. Eller i alla fall den första staden i den 'vanliga' Third Dimension. Jodå, Mattie i sitt HoloTropiska 'state' har uppnått 'immortality'.

Staden påminner om en artificiell skog; The Redwood Forest City! En stad som fysiskt och funktionellt efterliknar en skog - användandes lokala Martianska resurser som is och vatten, jord och sol till att supporta liv. Att designa en skog har kommit till att symbolisera potentialen för yttre tillväxt medan naturen sprider sig igenom det Martianska landskapet!


Varje 'tree habitat' i Redwood Forest City kommer samla energi från solen och använda det till att processa och transportera vatten igenom trädet. På detta vis lyckades människor bygga levnads-bara och hållbara utrymmen på Mars! Jodå, Mars var till en början tvungen till att terraformeras och göra planeten mer Jord-lik. Till exempel värma upp Mars atmosfär och göra den mer beboeliga för liv. NASA sa att det inte fanns tillräckligt med 'carbon dioxide' till att terraformera Mars; men detta sket superentreprenören Elon Musk i och lyckades till sist bygga Redwood Forest City!

--

Allt detta viste Mattie Rosencranz om; Teambuilder av dem gamla UFO Investigator League. Högst exalterad här i Mars år 2065. Planen som han varit delaktig i så pass länge ska snart genomföras; att manifestera HoloTropic Mars City på den röda planetens yta. Dessutom uppenbara 'extraterrestrials' för första gången för mänskligheten.

Det hela ska te sig så här; HoloTropic Mars City ska sväva ner från Mars himmel i sin '5th Dimensional'- prakt bredvid Redwood Forest City. HoloTropic Mars City påminner mycket om Shanghai på Jorden - en av de mest futuristiska till städer. En fantastisk skyline som kulminerat i form av Shanghai Tower! HoloTropic Mars City kommer ha en liknande infrastruktur dock med banbrytande 5th Dimensional teknologi.


Jodå, The UFO Investigators League i form av Operation Paradox Daydream ska förverkliga att hela Jordens solsystem ska 'bestiga' till 'the 5th dimension of consciousness' - en högre nivå av mänsklig upplevelse och annorlunda vis på att uppleva livet; the dimension where we are all one and whole.

--

HoloTropic Mars City omfamnad med Galactic Spirituality Energy - svävade uppe i Mars atmosfär landade bredvid den mer mänskliga Redwood Forest City - staden som mänskligheten själv skapat med superentreprenören Elon Musk i täten. En kollektion av "tree habitats"

Alla på Mars år 2065 - inkluderat 1 miljon människor - förstod rent instinktmässigt som var på väg att hända; föreningen med människor och 'extraterrestrials' till att tillsamman i 'the 5th Dimension' skapa en ny civilisation i galaxen; den största av steg för mänskligheten i en ny revolutionerande era. Allt till en början till center på HoloTropic Mars City high-tech Shanghai liknande stad. Möjligheterna i 'the 5th Dimension' är enorma i form av UNITY-consciouness - the 'extraterrestrials' alla firar mänsklighetens ankomst till detta plan av 'consciousness'; the oneness som förenar allt i frid och harmoni i ett typ av futuristiskt paradis! HoloTropic Mars!


--

“A blade of grass is a commonplace on Earth; it would be a miracle on Mars. Our descendants on Mars will know the value of a patch of green. And if a blade of grass is priceless, what is the value of a human being?” - Carl Sagan

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.