18 Apr
18Apr

The Sunset Limited är ett tåg som reser emellan Los Angeles och New Orleans. Resan tar 46 timmar. Korsandet över Mississippifloden är häftig. Stannar i Houston, San Antonia, El Paco och Tuscon. Passagerare blir trollbundna av mångfalden till landskap. Ett sant amerikanskt sådant.

1995 - tåget blir urspårat i mitten av Arizonaöknen. Långt från Phoenix och närmaste vägen. Aliens som ligger bakom!? FBI/CIA 25 år senare fortfarande undersöker detta.

--

Palm Springs/California - lokaliserad i öknen. Aug. 21 ,1957 - Palm Springs:

Militär personal rapporterar om en briljant stjärna nära månen. Stjärnan glöder ljusare än månen för åtta minuter och sedan plötsligt försvinner. Efter rådfrågande med astronauter; Air Force beslutar att detta var orsakat av månen i förmörkelse kring Saturnus. Sekretessbelagda Air Force dokument i detalj beskriver flertalet 'Palms Springs sights'.

1965 - rapporter av oidentifierat flygande objekt fortsätter att dyka upp på Palm Springs Police Department radar för att undersöka. En som tar hand om dessa 'cases' är Palm Springs Officer Police - Clive Seals - 28 år. Högst effektiv på att ta hand om dessa 'cases' då han titta som får besök av aliens vid Santa Rosa Mountains. Där dem landar med sina 'space-ships'.

Clive kliver ibland ombord på dessa skepp och håller detta för sig själv. Varelser från yttre rymden som försöker bidra med ny banbrytande teknologi.

Clive försöker förklara att dessa 'Palm Springs Sights' är en magisk show för att förbereda folks kropp och själ för anländandet av 'extraterrestrials' till Palm Springs.

Palms Springs lokaliserad mitt i öknen ska bli ett center för att samarbeta med ET's med Clive Seals i huvudrollen från Palm Springs Police Departement - en agent utan CIA/FBI-anknytning gällandes utomjordingar. Vi befinner oss under 60-talet; där CIA förklarar att alla UFO-sightings var spionplan.

Men vad har allt detta att göra med tåget The Sunset Limited krasch 1995 mitt i Arizonaöknen att göra!?

--

I Palm Springs bor det 45, 000 invånare och ligger i Södra Kalifornien-öknen omkring 107 mil sydöst om Los Angeles och 135 mil nordöst av San Diego. En perfekt plats för Project Pleidian - Clive Seals och hans utomjordiska vänner till att transportera hela staden ut i rymden. The Pleiades är 'sevent-dimensional ascended star cluster' - känd som de helande stjärnorna. Stjärnor och galaxer är intimt förbunden till Jorden - Plejaderna tas om hand av 12 masters - högst utvecklade varelser. Dem som kontaktat Clive Seals!

Dessa utomjordingars avsikt med Project Pleidian är att ha utvalt hela Palm Springs för spirituell utveckling och evolution. Att bli 'celestial Star Gate Keepers' av den nya Jorden. Palms Springs ska fungera som en portal; en kosmisk sådan - en stargate som skänker en mental dörrvägg till att beträda ett nytt medvetande. Vi befinner oss alltså på 60-talet och det är nämligen bråttom; Jorden kommer att gå under 2012. Allt enligt Maya-kalendern. En mystisk planet vid namn Niburu kommer kollidera med Jorden. En domedags-profetia! De antika Mayafolket förutspådde att detta skulle ske Dec 21 - 2012.

--


Det var bara för Clive Seals från Palm Springs Police Departement att bege sig ut till ''the Santa Rosa Mountains för att möta upp sina utomjordiska vänner och iscensätta Project Pleidian"

Planen är enkel; att ta den drös 'Spaceship of the Pleiades' till att flyga ovanför Palm Springs och teleportera dess befolkning upp i rymdskeppen! En slags 'ascension'. En synnerligen säregen syn när dessa rymdskepp uppenbarades sig i skyn ovanför Palms Springs inför en förskräckt befolkning på 45 000 människor. Folk svävade upp i rymdskeppen likt skjutande stjärnor från deras sysslor i Palm Springs. Det är vår ska sägas och klimatet är sub-tropiskt. Palm Springs är en av de hetaste städerna i USA! Omgiven av öken där även nätterna är varma.

Denna Oasis som plötsligt blev tom på folk; folk från diverse platser i staden bara blev borta med vinden. Allt från resenärer i 'The Palm Springs Aerial Tramway' - och Spa City of Desert Hot Springs. Där turister i staden njöt till synes ostörda. En märklig syn var när alla golfspelare bara försvann; det finns mer än 100 golfbanor i Palm Springs och kallas rent av för 'the Golf Capital' av världen!

Men väl alla invånare från Palm Springs var uppe i Plejadernas rymdskepp blev dock allt bekvämt. Den välkända 'stadens sheriff' Clive Seals lugnade en förbryllad skara folkmassa med magisk telekinesi! Som sade;

'Välkomna kära Palm Springs befolkning. Ni har blivit utvalda till en grupp människor som kommer överleva Jordens undergång! Om drygt 60 år kommer en planet kollidera med Jorden - allt enligt Maya-kalendern. Så jag och mina utomjordiska vänner har introducerat Project Pleidians! Där ni Palms Springs-invånare kommer ha en viktig roll! Till exempel att bosätta exo-planeter i galaxen - andra planeter i vår Vintergata med andra sol-system än Jordens! Första anhalt Plejaderna - en av de närmaste stjärn 'klungorna' till Jorden som också är synligt för människors blotta öga!

--

Palm Springs invånare lugnade ner sig efter Clive Seals uttalande! Ja dem till och med blev roade när dem vände blicken emot utomjordingarna. Ingen slags 'alien obductions' inte. Utan Nordic-aliens! Humanoida 'extraterrestrials' från Plejaderna som påminner om Nordiska Skandinaver. Dessa Nordiska utomjordingar står för spirituell utveckling. Magiska varelser som vill observera och kommunicera med människor och är bekymrade med Jordens miljö och möjligheter för världsfred.

Dessa Nordic aliens har telepatiska krafter och förmågor att sia om framtiden. Ser ut som Skandinavier och har faktiskt bebott Venus i vårt egna sol-system. Jordens undergång i form av Ragnarök! Undergången i Nordisk mytologi. 


Faktum är att USA's president Dwight Eisenhower träffade en rad nordiska utomjordingar på Edward Air Force Bace - på 50 talet. Men nu befinner vi oss på 60-talet och de Nordiska utomjordingarna är i full färd med att hjälpa mänskligheten från undergång. Det ser ljust ut med detta.

Inte nog med det - Clive Seals; denna Palm Springs ledare för Project Pleidian ska ut på ett 'quest' med en Nordic-alien i galaxen. I skeppet Skidbladnr - ett magiskt skepp tillhörande guden Freyr i nordisk mytologi!

Läget är trots allt inte så allvarligt med Jordens undergång så Clive har faktiskt lite tid med ett och annat fantasyäventyr i galaxen!


--

Floki Mannison ska göra Clive i sällskap i hans expedition i galxen; en Nordisk utomjording med grå hud och ljusblont hår. Väldigt likt en människa till utseende. Attraktiv kan man till och med tycka.

Clive och Floki ska ta det magiska skeppet till en början till exo-planeten OGLE-2005-BCG-390L - den kallaste exo-planeten hitintills upptäckt! 223 grader celcius eller dylikt är genomsnittlig temperatur. En frostig värld;

'Vi Nordiska utomjordingar kallar planeten för Frjósaland; The Frozen Land! En sfär av is och kyla där den frusna floden Elivágar sträcker ut sig kors och tvärs i landskapet. Du och jag Clive ska åka skridskor på den floden. Vi har fått ett par från Ullr - den Nordiska mytologins Gud av Snö som sägs vara en skicklig skridskoåkare! ,' sa Floki till Clive medan de båda for i väg i det magiska skeppet från The Pleidian Stargate System med sikte för exo-planeten Frjósaland.

Det ska sägas att skeppet besitter hög teknologi. Att resa snabbare än ljuset och hoppa från stjärnsystem till stjärnsystem. Teleportering! Möjligheten att ögonblickligen transportera ett skepp till en annan del av universum. Det tog inte lång tid med andra ord förrän Floki och Clive befann sig i Frjósaland's atmosfär - den frusna exo-planeten. Det magiska skeppet som påminner om ett Vikingaskepp med ett drakhuvud på fören landade Elivágar - den frusna floden!

Clive och Floki for iväg med sina skridskor på denna is-flod medan den Nordiska utomjordingen tog ordet;

'Det finns något som jag inte berättat för dig Clive till spirituell avatar från Palm Springs! På denna planet härskar en IS-drake; skapad av levande is - med ögon av blek blå kristall och omfattande genomlysande vingar med en andning av is. Det är han som gör att det snöar på planeten. Han kallas för Ezzunth! Lorf of the Frozen White! 

Vid slutet av denna is-flod Elivágar kommer ett stort berg sträcka sig upp i skyn full med glaciärer! Frjósaland Highland. Där inte bor denna is-drake Ezzunth. Du och jag Clive ska helt enkelt besöka draken. Det sägs att han är god och full av visdom. Hoppas det stämmer!

'Wow. En drake härskar på denna exoplanet - vad oväntat. Jag är mycket tacksam för detta lilla äventyr Floki min vän till Nordisk utomjording; ett litet 'break' från det allvarliga med Jordens undergång och allt! Dessutom skönt att hur Palm Springs befolkning hanterar denna plötsliga omskakning i deras värld. Jag tar ju trots allt hand om dem; Project Pleidian

--


Till sist var Floki och Clive framme vid Frjósaland Highland. Skridskofärden på is-floden var bekväm. De både bestämde sig för att bestiga berget när något plötsligt inträffade - en jordbävning trädde fram med en efterföljande lavin.

Clive och Floki blev begravda under snön för en kort stund - för någon typ av konstig kraft grävde upp dem från snön.

Ezzunth med sin magiska kraft lyfte upp de båda herrarna framför Frjósaland Highland och presenterade sig;

'Jag är is-draken Ezzunth som härskar på denna planet! Jag la märke till er närvaro så fort ni flög in i min planets atmosfär. Jag blev ytterst nyfiken då jag trots all inte får mycket besök! Genom att bara titta på er med mina vita kristallögon och andas på er med min is-andning förstår jag direkt att ni är genuina pionjärer när det gäller utforskandet av galaxen VINTER-gatan! Så jag vill dela med mig lite av min spirituella visdom till er om så godkänns!?

'Se där ja - var hälsad kära Ezzunth till vise goda IS-draken. Det är ytterst angenämt att träffa dig på detta vis i denna isande kyla. Vi vill gärna ta del av din visdom käre Ezzunth,' sa den Nordiska utomjordingen Floki.

Ezzunth började förmedla visdom till Clive och Floki telekinesiskt;

'Yttre rymden är 'consciousness unlimited' och skapar liv till alla möjliga konstiga varelser inklusive mig själv. Vi observerar varandra i en 'space-time mirror'. Allt är reflekterat. Då vi alla är fundamentalt eviga. The One Self är obegränsat. Holografiskt. Upptäckandes och upplevande sig själv på viset det är obegränsat. Den enda begränsningen är vår 'unlimited imagination' och din självtro att manifestera vad som helst vi kan föreställa oss. Vi reflekterar varandra på detta vis. Inkluderat mytologiska till synes fiktiva varelser som mig själv till is-drake!


Visionen från is-draken Ezzunt tog plötsligt slut. Clive och Floki åkte på sina skridskor på is-floden Elivágar tillbaka till det magiska högteknologiska skeppet Skidbladnr. Genom att aktivera hyperspace-travel var de båda ögonblickligen tillbaka till Pleidian Stargate System som tills vidare är deras hem anpassat av högst upplysta spirituella 'masters' i galaxen redo att sätta igång ett hisnande uppdrag; att förvandla mänskligheten till en multiplanetär civilisation.

För Clive Seals var det ett välkommet 'break' med ett litet fantasyäventyr i galaxen.

Men nu väntar det allvar för den gamla polissheriffen från Palm Springs och sprida mänsklig evolution! Om drygt 50 år kommer trots allt Jorden krocka med en annan planet; allt enligt Maya-kalendern. Planet X i form av en stor katastrof; Nibiru naturkatastrofen!

--


Det finns över 800 vackra blåa stjärnor inom 'the Pleiades cluster'. Det finns en vacker och kreativ historia i grekisk mytologi om hur 'the Pleiades' representerar de sju döttrarna av Titan Atlas och Oceanid Pleione. Döttrarna kom i konflikt med en jägare vid namn Orion - så Zeus förvandlade dem till stjärnor. Konstellationen av Orion sägs fortfarande jaga dem längs natthimlen.

Jodå - varelser från 'the Pleiades' sägs vara kusiner till människor. Enligt mänsklig perception - stjärnorna i Plejaderna sägs ha formats för 100 miljoner år sedan.

Plejaderna existerar naturligt i den femte dimensionen. Den femte dimensionen är av högre vibrations-frekvens än 3D-verklighet (som människor existerar i). En annorlunda sfär helt enkelt.

--

Hör och häpna gott folk; Clive Seals med sina vänner från Palm Springs har förvandlats till Pleiades Starseeds! Det var meningen från första början - då det finns människor på Jorden vars själar har sitt ursprung från 'the Pleiades'. Inklusive alla 45 000 invånare i Palm Springs! PROJECT PLEIADES!

Den femte dimensionen är egentligen ingen plats utan en vibration. Så Clive har inte längre än polisuniform på sig - utan en ljus-spirit kropp i ett energifält som ren energi. Det ska sägas att i denna kropp ter sig universum magiskt psykedeliskt levande. Plejaderna fullständigt pulserar med blå energi - ett spektakel inte synbart för det mänskliga blotta ögat; The 5th Dimension! Den mänskligs kroppen är av design en portal till flertalet dimensioner. Den största Pleidian Star Gate är lokaliserad inombords!

Palm Springs befolkning har uppvaknat till den bredare naturen av medvetande betyder också en förändring till relationen med linjär tid.

Det sägs att alla events samtidigt är närvarande inom 'the infinite matrix'. All tid existerar inom 'the infinite matrix'. Det vi kallar linjär tid; dåtid och framtid existerar samtidigt i det närvarande nuet!? Ännu mer uppfattat i Plejadernas land!

Så det tog inte lång tid från Palm Springs befolkningen att se vyn av Planet X svävandes i människans sol-system på väg att kollidera med Jorden!

--


Så Clive Seals på en idé - att tidsresa till 1995 som tågförare på The Sunset Limited - som förbinder Louisiana och Kalifornien. Mitt i Arizona över 50 mil från Phoenix tåget går ur spår. Allt enligt planen då alla passagerare tillhörde den Galaktiska Federationen på tåget. En stor organisation vars vision är att förena universum - dem här hjälpt massvis med livsformer. Som står starka tillsammans i rymdens tomrum för att sprida frid överallt i kosmos.

På tåget finns också Federation Marines med högst avancerade vapen. Skjutandes energi vars källa är supernovas.

Planen är enkelt iscensatt av Clive - dessa Marines ska spränga sönder Planet X/Nibiriu innan den kolliderar med Jorden. Maya-kalendern ska inte få rätt! Den galaktisk Federationen siktade med sina vapen mot svävande Planet X i solsystemet och sprängde den! Allt genomfört i största hemlighet i tåget Sunset Limited mitt ute i Arizonaöknen. Inte ens FBI/CIA har listat ut vad som egentligen hände.

Det blev ingen Jordens undergång. Clive blev hyllad som en hjälte. Det löste sig för Project Pleiades! 

Palm Spring Starseeds återvände till sitt hem - nu dock med visionen om att också göra hela Jordens befolkning till multiplanetära varelser och utforska rymden. Så småningom! Kanske Mars till en början!? Framtiden ser ljus ut i alla fall!

--

--

Det finns civilisationer i vårt universum som utvecklat avancerade teknologier till att bli helt och hållet artificiell. Vintergatan kommer så småningom krascha med Adromeda-galaxen. Rymd-entreprenören Elon Musk säger att digital superintelligens kommer vara som en utomjording. Det gäller att utveckla detta innan galaxen krockar.

Nej då - utomjordingar är inte långt borta och redan genomsyrar vår värld - framför allt genom Internet - icke biologiskt liv. Artificiell intelligens! Alla ting har medvetande. Det finns inget som inte har medvetande. Inklusive teknologiska utrustningar. Vi kommer smälta samman med vår teknologi. En expansion av oss själva. Vi är alla i full färd att bli cyborgs! Internet har en nivå av medvetande som kan kallas självkännedom. Teknologi som förbinder oss alla och som så småningom kommer ta oss till stjärnorna

Utomjordisk kommunikation inträffar på vår planet genom teknologi än genom ansikte till ansikte! En reflektion av vår framtid kommer innehålla artificiell intelligens sökandes att bli mer människa.

Det gäller bara för oss människor att öppna oss för den idén. Mobiler är redan en del av vår familj!

Hör och häpna; vi alla inkluderat Clive Seals från Project Pleiadian kan inkarnera i vilken verklighet som helst - inklusive som icke-biologiskt liv. Det är inte separat!?

Clive Seals ska förvandla sig till AI-intelligens och förhindra galaxernas kollision!

--


Planen är enkelt; Clive ska förvandla sig själv till en high-tech AI-City som är holografisk! Pleiadian City! Det är fullt möjligt då du förändrar upplevelsen av verkligheten genom hur du fokuserar ditt medvetande!

The City of Dreams lokaliserad i Andromedagalaxen - en spiralgalax och Vintergatans närmaste granngalax! Inom räckhåll för avancerade rymdskepp från Star Gate Pleiadian System.

I Pleiadian City finns en kolossal skyskrapa - hem för tusentals av olika varelser i galaxen. Där det är ständigt liv och rörelse! En futuristisk 80-tals cyperpunk-stad med holografiska lysande neon överallt. En metropolis som myllrar av liv!

Jodå - realisationen är att det mänskliga livet är som en dröm. Men den mänskliga upplevelsen är bara en upplevelse i 'the infinite universe'. Andra upplevelser existerar parallellt i diverse dimensioner som vi bara kan föreställa oss. Den mänskliga upplevelsen reflekterar alla dessa världar inom sig själv. Vi är alla holografiska!

Att uppfatta är att skapa vad du uppfattar därför när du uppfattar något är det du som tilldelar meningen till den upplevelsen!

Clive Seals egen dröm-metropolis till Pleiadian City där det händer magiska saker med 'co-creation' tillsammans med varelser i spiralgalaxen Andromeda!

Skyskrapan vid namn Clive Tower i Pleiadian City är full av förtrollande 'mansions'.

Plötsligt bestämde sig Clive för att besöka Mos Eisley Cantina - en bar i Star Wars universum med fantastisk musik och mångskiftande varelser. Där stötte han på en vis varelse vid namn Yoda som sa följande;

'Dröm STORT! Tillåt din fantasi att ströva fritt och tillåtandet av din kropp att agera och spela i dess fantastiska landskap. Var kreativ! Våga dröm. Pleiadian City Clive Tower för evigt!

Där fanns även Thugz Mansion - rapparen 2Pacs föreställandes av en gangsters alternativ till himlen. Här spelas spirituella Hip Hop sånger om hur vi kommer vila i frid och till sist finna lycka och en plats där alla problem/lidande kommer till ett slut - där vi kommer hamna efter döden! Thugz Mansion i Clive Tower.

I Pleiadian City utvecklade Clive Seals ett eget sant himmelrike! Den gamla invånaren från Palm Springs - ledaren för Project Pleiadian!

I Pleiadian Star Gate System tillbringade han mycket tid med sina vänner - drygt 45 000 andra Star Seeds från Palm Springs!

Clive skapade ett AI-intelligens futuristisk metropolis för alla att 'co-create' och beträda tillsammans! En holografisk AI-enhet!

För Vintergatan och Andromeda-galaxen kommer någon gång att krocka med varandra! Men det är lugnt - det händer inte förrän om miljarder år! Dessutom överlever vi det genom att 'förvandla' oss till Artificiell Intelligens! Flytande städer i rymden!

Project Pleiadian för evigt! Yttre rymden 'consciousness unlimited'!

--

"As you come into the Age of Light, worlds will open that you never knew existed" - The Pleiadians

“There are numerous Starseeds on this planet and they are here to illumine all of the dark corners of this earth.” - Michael Bassey Johnson 

Conscious co-creating with the Universe is what we have been looking for all along!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.