08 Oct
08Oct

Vulkanutbrottet på Santorini var ett av världshistoriens största daterade vulkanutbrott som utbröt under mitten av 1000-talet f.Kr. Ön hade blivit en bosättning av en stor civilisation innan det vulkaniska utbrottet. Utbrottet vet var så stort att många anser att det var huvudhandlingen till förstörelsen av 'the Great Minoan Civilisation' på ön Kreta. Explosionen var så stor och stark att den skapade gigantiska vågor som nådde stranden av Kreta.

Centret av Santorini sjönk - och de många jordbävningarna som följde efter vulkanutbrottet förstörde en stor del resten av ön. Enligt mytologi skapades Santorini från klump av jord - som kastades in i havet av Euphemus - Poseidons son. Euphemus hade en dröm att han älskade med en 'nymph' som var dottern av Triton (sonen av Poseidon och Aphrodite). Inne i drömmen - nymphen blev gravid och fruktandes hennes faders reaktion tvingade hon Euphemus till att samla en klump av jorden från Anaphe - en ö i närheten - och kasta det i havet så hon kunde gömma sig där och föda deras son.

Trots att allt detta var en dröm - Euphemus i den vakna sfären av verklighet fullföljde nymphens request - och när jordklumpen landade i havet; den bedårande ön Santorini uppenbarade sig! Ett mirakel till ö som uppstod till att ge en trygg plats för den gravida nymphen - allt enligt ordningen av den mytologiska skapelsen av Santorini Island!

Santorini har en majestätisk historia - historien och myten av denna unika ö är direkt kopplad till vulkanen och dess aktivitet. Vulkanen har format utseendet av ön. Unika stränder med färgsprakande röd och svart strand omfamnar Santorinis kustlinje på grund av vulkanen.

Santorini är romantisk sammankopplad till 'the Lost Atlantis' - att Atlantis faktiskt är portionen av Santorini som sjönk till botten av sjön efter vulkanen utbröt! Försvinnandes under vågorna och tjockt lager av pimpsten.


Idag är Santorini den mest berömda av alla Grekiska öar och ett nummer ett sommardestination världen över. Det vackra av denna ö är ojämförbar till någon annan i världen. Den fantastiska vulkankratern formad av det vulkaniska utbrottet för så länge sedan resulterade i fantastiska havsutsikter som går att överhuvudtaget bevittna. Arkitekturen är också bedårande - bostadsområden byggda på kanten av vulkankratern till stora klippor erbjudandes fantastiska havsutsikter. Vita hus och blå-kupol kyrkor.

Santorini; pärlan av Grekland! Men det var inte alltid så; antika författare beskriver hur Santorini en gång var insvept med ask-moln kastandes världen i mörker - orsakandes en global vinter i två år.

'Atlantis originally had divine powers but gradualy lost them'

Den förhistoriska bosättningen av Akrotiri på Santorini till antik stad är den viktigaste arkeologiska platsen på ön. Akrotiris var ett center av en briljant civilisation som nådde sin glansperiod 1550-1500 f.Kr. Akrotiri är en av huvudattraktionerna av Santorini idag - trots att hela staden förstördes av vulkanen med aska och lava - vilket dock gjorde att Akrotiri blev bevarad nästan intakt genom tiden. Verkligen en sofistikerad civilisation. Uppgrävningen av Akrotiri bevisar definitivt att Santorini var ett utvecklat folk som levde ett blomstrande liv med häftig arkitektur.

Men faktum kvarstår - är Santorini platsen för The Lost City of Atlantis? På denna spektakulära ö född av eld och svavel. Där en gång ett utbrott slungade ut 10 miljoner ton av sten, aska och gas upp i atmosfären.--

The Hidden Ones är en hemlig global fredsbevarande organisation dedikerad till att beskydda mänskligheten mystiska och antika förflutna. The Altair är ett skepp ägd och opererad av the Hidden Ones under tidiga 2000-talet.

2018; Layla The Explorer - ledaren för the Hidden Ones och dess team reste till Santorini med dess skepp ute till havs. Layla dök ner i vattnet och simmade resten av vägen till 'the secret entrance to Atlantis'. Layla disponera en spegel som reflektera solljuset öppnandes 'the Gateway to the Lost City'. När hon klev in i denna port träffade Layla på Kassandra - en Spartansk tjej som hitta porten 429 f.Kr. och gav 'the Staff of Hermes Trismegistus' till Layla som inträdesgåva.

Atlantis - en antik och avancerad stad är alltså lokaliserad under ön Santorini! Innan staden sjönk - Atlantis härskades av Poseidon; den stora havsguden. Förenandes 'the Underworld' härskandes av Hades - och Elysium; en sfär för individer förtjänandes paradis! En sammankoppling.

Atlantis är fortfarande gudomligt och en skattkista för spirituella ting och ledaren för The Hidden Ones; Layla The Explorer ska dela med sig av detta!--

Den viktigaste poängen av denna Atlantis civilisation var att den hade en spirituell-filosofisk kunskap som resulterade i mänsklig personlig evolution

"Vet att igenom rymden 'the eternal' och 'infinite consciousness' existerar. Sök att bli ett med 'the Divine Sun' - The Emerald Tablets of Thots the Atlantean

"Det som är under är likt det som är ovanför. Och det som är ovanför är likt det som är under. Att kognitivt 'veta' detta är att uppvakna till det fantastiska 'connectedness' av allt" - The Emerald Tablet of Hermes Trismegistus

"Calm the mind! Kultivera vanan att leva i sådan djup frid 'of mind' så att det blir möjligt att uppfatta utrymmet av 'the Transparent Silence; the Unity of All- går att bli uppnådd i all strata av 'universal space'! The Divine Order of The Universal Consciousness! Lagarna av utvecklande i universum är följande; kärlek, harmoni, lugn och skönhet. The Oneness! Inte mycket folk ser och realiserar hur vacker världen är runt omkring ön - har allt är perfekt arrangerat på planeten. En fantastisk planet; din planet! En av många i universum" - Gold Tablets of Atlanteans"På ön Atlantis levde en väldigt avancerad civilisation; innehavandes ren kunskap om meningen med livet - att förena the Common Divine Source! Det spirituella livet av 'the Atlantean Society' var guidad av de högsta av initiates - det fanns många Atlantis Spiritual Schools. Högre hemlig kunskap av allt som existerar - ett sådant 'consciousness' kan förenas in i 'the Great Central Sun' - in i skaparen av hela universum - sammanfoga med skaparen och uppnå Immortality, Bliss, Calm!" - Thot The Atlantean

"Härskarna av Atlantis hade 'keys to the Temple'; förmågan att fördjupa och upplösa deras Divine Individualities i havet 'of the Creators Consciousness'- på detta vis var Atlantis guidad och utvecklad. Majoriteten av Atlanteans levde medvetna om sina 'själar' än bara den materiella kroppen. Ett utbildningssystem inkluderat 'psychic' självreglering - kunskap om strukturen av 'the multidimensional universum'. Etik, kreativitet i vetenskap och teknologi är också inkluderat - vilket var utvecklat till en hög nivå"- Unknown Gold Tablet

Atlanteans on the OCEAN; The Ocean of Me...an Infinite wave...You are one with the Ocean..The state of the Ocean är Bliss/Love/Calm...There is only the Ocean...A soul which has become the Ocean lives the life of The Ocean.


Och för att avsluta i sann Holosophy - som ledaren av The Hiddens Ones Layla The Explorer fått sig uppenbarat av Poseidon i en av 'the Mystery Schools!;

'Jag Poseidon - härskare av Atlantis under Santorini brukar säga; allt, absolut allt, som du ser från utsidan är ONE inombords; the boundless Ocean of the Creator; Oneness of the whole! Allt är ONE - och i denna oneness kan du erhålla Godhood - förmågan att kontrollera allt; små partiklar av dig själv inuti YOURSELF-WHOLE! Allt i sann Holosophy-kärlek!

--Efter detta sagt av Poseidon - simmade Layla The Explorer - ledaren av The Hidden Ones upp till hennes båt och åkte omkring i vackra Santorini ett tag - denna vackra ö med dess röda och svarta stränder - allt för att samla sig med vetskapen om att under ön finns kvarlevor av den Atlantiska civilisation med tidlös visdom! I sann Holosophy-tema!

--

Almost all the people who lived in Atlantis meditated and had powerful psychic skills. During the age Atlantis, there were only several hundred thousand people living on our planet. They lived in a sublime state of harmony with nature. At that time, because of the purity of the earth's aura, it was much easier to meditate. Atlantis was a highly evolved civilization where the sciences and arts were far more advanced than one might guess. Atlantis was technologically advanced in genetic engineering, computer science, inter-dimensional physics, and artistically developed with electronic music and crystal art forms. - Frederick Lenz

"The voice of the sea speaks to the soul. Heaven is a place on earth, possibly Greece. " -Kate Chopin  

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.