23 Mar
23Mar

När vi upplever tillfällen av stress eller ångest, känner vi ofta en åtstramning eller sammandragning i våra kroppar och 'minds'. Ibland känner vi oss små och överväldiga. Livet rör sig framåt för snabbt. Att istället fokusera på att skapa en 'inner spaciousness' kan ibland skifta bort denna svåra upplevelse. Slow School säger att istället försöka välkomna en känsla av expansiv 'quitness'. Att utforska 'the space of your mind'; att varsamt komma till vila i ditt medvetande i 'the space of your heart'.

Inom 'the space of the heart', Slow School säger att din oro i vardagen kan långsamt tappa sitt fäste! En inbjudan till mer närvaro här och nu!

Vetenskapsmän vet nu att nervsystemet fungerar bäst när 'the go-go-go hurry-up' delen av nervsystemet är i en dynamisk relation med 'the rest-and-SLOW' delen!

Återhämtning från sjukdom eller 'dis-ease' händer i avslappning. De flesta av oss är i ett stadie av 'overload' med alla våra ansvar och 'struggles'. Slow School värnar istället om 'inner stillness' för att hjälpa människor att finna balans i SLOW-processen! Mer lycka, 'kindness' och sinneslugn! Detta är 'spaciousness' - utforska ditt 'spaciousness'! Vi är trots alla gjord av 99,99 % space i 'the universe within!?'

Faktum är att 'inner space consciousness' och vem du är i din essens är ett och samma. Det är 'the spacious womb' av all skapelse och form. Denna essens omfamnas av Slow School och Holosophy! Sann lycka och 'joy of being'!

Denna närvaro i vardagen kan ge ett 'state of inner spaciousness'. Det kan även öppna upp dig för det mysterium som omger oss; inside, outside, within, without! Har du aldrig tittat på stjärnorna på natten och blivit fullständigt förbluffad av 'the infinite spaciousness' av detta Universum? Så väl som du noterar den den oerhörda omfattning av din yttre värld, denna samma 'spaciousness' existerar i din inre värld. En känsla av nyfikenhet och att bli 'conscious of being conscious'. Att vila i fältet av 'pure consciousness'.

För att sammanfatta, allt handlar om mer upplevelse i ditt 'internal space'. Slow School kan möjliggöra dig att förbli i ett 'spacious', förankrad, vital och expansiv 'state of being' så du kan uppleva det enorma/vidsträckta i ögonblicket!

Men hur gör man egentligen för att uppnå 'inner spaciousness' rent konkret? Jodå, vi KAN lära oss att tillträda 'spaciousness' och avslappna till 'inner peace' regelbundet - oavsett hur fullt våra 'scheman' är. En kraftfull insikt är att emellan stimulus och respons finns det ett 'space'. I det 'space' är vår 'power' att välja vår respons. I vår respons ligger vår utveckling och frihet. Reagera lugnt med din respons av din omgivning så kan du hitta ett verktyg för att utveckla din 'inner spaciousness'.

Meditation kan också tillåta dig att få en tillgång till det mest underbara lugn och 'empowering spacious' plats inom dig.

Med gåvan av 'spaciousness', blir du naturligt en mer centrerad och förankrad människa kapabel till att observera din upplevelse, istället för att desperat bara vara driven av den reaktiva ego-krävande personligheten.

Spaciousness tillåter dig att verkligen njuta/älska den världen, med ett annorlunda perspektiv för att göra dig engagerad i världen med lugn och ro. A LA SLOW SCHOOL!

Holosophy här och nu! Pass på!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.