09 Mar
09Mar

Vi är upplärda från dag ett att livet är svårt; life is a grind, a struggle, a hustle.

Vi är upplärda att livet är hårt och måste rätta oss efter detta.

Men gott folk hör och häpna. Slow School och Holosophy kan skifta perceptionen i hur vi reagerar till 'hardship'. 'Living with ease' är ett val vi gör i varje 'moment'. Du kan välja att 'struggle, eller du kan välja att 'rise'

'You can be with ease' med de oundvikliga 'ups' och 'downs' i ditt liv istället för att konstant 'struggla' emot vad som är i nuet.

Faktum kvarstår i vad Slow School säger; vi kan leva med 'ease' bara om vi internt inombords är vid 'ease'.

Med ett fridfullt och positivt mindset a la Slow School kan vi realisera den bästa vägen för att reagera till ett event/situation/person.

Det är helt enkelt större 'ease' utåt sätt om det är större 'ease' inombords. Faktum är att folk omkring oss lägger märke till vår 'inner ease'; lugn och självförtroende. Slow School!

Dock ska sägas; med 'ease' menas att det är en balans emellan 'the effortfull' och 'the effortlessness'; med Slow School menas att man inte ska bli helt och hållet passiv och sitta på en bergstopp och bara meditera. Nej då, flow med ditt mindset i form av en vald nuvarande passion tillsammans med 'ease' är en oslagbar kombination.

Slow School vill hjälpa människor som anser att leva med 'ease' inte är ett viktigt/realistiskt alternativ för dem, folk motsätter/motstrider det som inte att vara 'OK'.

Slow School står för följande Holosophy-seeds;

Du är kraftfullt positionerad till att skapa omständigheter du själv väljer, utan 'effort'.

Du skapar inte mer utmaningar än vad som nuvarande i livet är presenterat för dig. 

Du avviker från vissa potentiella faror utan 'force' eller 'struggle'.

Allt detta går att realisera i form av Slow School-kommandot; Calmness!

Lugn kommer inombords. Det är friden och 'vilan' av djupet av vår natur. Lugn är den ovanligaste av kvaliteter i mänskligt liv. Det är balansen av en stor natur, i harmoni med sig själv och dess ideal.' Calmness is singleness of purpose', absolut självförtroende och 'conscious power', redo till att stå upp emot alla kriser.

Med Slow School skapar du din egen verklighet. För Slow School är det kognitiva en 'powerful' sak för din lycka, kapabel till att attrahera och skapa 'infinite possibilities' av verkligheten.

För Slow School är det ett faktum att alla har den inneboende kraften till att manifestera allt man önskar sig. Att SKAPA vad som helst och allt som är tänkbart. Allt vi kan drömma om är inom räckhåll genom att expandera vårt 'mindset with ease' och tillåta 'pure creation into being'.

Slow School värnar om 'the Field of NOW; 'the field of the DIRECT experience' av 'oneness'. Allt är tillgängligt HÄR OCH NU.

Slow Schools största epitet är att SKAPA DIN EGEN VERKLIGHET WITH 'EASE'. En sann Holosophy-filosofi. Pass på!
Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.